SiteTalk

Sehol, de sehol nincs olyan közösség, mint itt a SiteTalkon! Összetart minket a közös üzlet, az együtt nevelgetett “gyermek”, az “egy hajóban evezés”. És ez most még inkább látszik, mikor a külföldiek a világ minden tájáról pakolják fel a mi magyar csoportunkba a plakátokat. Aranyosak, ugye?
Hogy részvénytulajdonosok lehettünk/lehetünk egy globális vállalkozásban, az csoda úgy, ahogy van! Az utóbbi 10-20 évben a világban nagyon keveseknek, talán pár száz embernek adatott meg, hogy a kezdetekkor tulajdonosa lehessen egy világméretű és trendi cégben.

B. Bernadett

Itt találsz további hasznos adatokat a SiteTalk-ról:

 

http://www.sportfm.hu/birkozo-vb-ahol-emberek-talalkoznak-emberekkel/

 

http://sitetalkahogyengondolom.blogspot.hu/

 

https://www.facebook.com/euzletazinterneten?ref=ts&fref=ts

 

http://miasitetalk.blogspot.hu/

 

http://sitetalkvelemenyek.blogspot.com

 

SiteTalk” bejegyzéshez 2ozzászólás

  1. Nekem az tetszik a Sitetalk-ban, hogy nem egy konkrét dologgal foglalkozik a cég, hanem számos lehetőség rendelkezésre áll és ezeket folyamatosan tudja bővíteni újabbakkal, így mindenki meg tudja találni a számára érdekeset.

  2. Óvónőként dolgozom 22 éve, a fizetés mellé kénytelen voltam újabb bevételi forrást keresni. Így találtam rá a Sitetalk-ra. A Sitetalk egy rendkívül dinamikusan fejlődő közösségi oldal, ami abban különleges, hogy a tagjai számára kedvezményes internetes vásárlási lehetőséget biztosít és emellett nem mindennapi bevételre lehet szert tenni. Ez csak egy kiragadott példa a még itt található számtalan, rendkívül jó lehetőség közül.
    Ami nekem a legjobban tetszik, hogy itt résztulajdonossá válhat az ember a részvényopciós programnak köszönhetően. A Sitetalk által én egy tervezhető kellemes jövő képet kaptam, amit sajnos a sok éves óvónői munkám után sohasem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Sitetalk-ra és, hogy a tagja lehetek.
    Katona Anna Bp.

Hozzászólás